Instamory voor iPad: speel gratis memory met je Instagram-foto’s

Instamory is een combinatie van Memory en Instagram. Speel memory met de miljoenen foto's die op Instagram te vinden zijn.

instamory-memory-instagramInstamory is een grappig idee, om meer met je Instagram-foto’s te doen. Deze app is geoptimaliseerd voor de iPad en momenteel gratis te downloaden (normaal €2,39). Het idee is snel uitgelegd: dit is een memory-spelletje, met foto’s die je met Instagram op de iPhone hebt gemaakt. Maximaal 4 spelers kunnen meedoen. Elk spel is anders, omdat er meer dan 150 miljoen foto’s op Instagram staan. Je kunt elke dag nieuwe foto’s ontdekken, waarbij je ook nog eens zelf een selectie kunt maken.

Filter bijvoorbeeld op honden, katten, bloemen, taart, kinderen, klassieke auto’s of lieveheersbeestjes. Je hebt zelf geen Instagram-account nodig om het spel te spelen, omdat Instamory gewoon foto’s van allerlei accounts bij elkaar sprokkelt. Maar als je wilt kun je ook met je eigen Instagram-foto’s spelen. In de app zitten ook een aantal ‘featured’ sets die speciaal zijn geselecteerd om Instamory mee te spelen. Je kunt de app ook gebruiken om foto’s te ontdekken, waarbij je meteen een ‘like’ kunt geven bij leuke foto’s.

Downloaden: Instamory (tijdelijk gratis)

instamory

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2012, 22:14
Categorieën Games, Kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.