Burn the Rope krijgt 16 extra levels en Game Center-functie

Burn the Rope heeft een update gekregen met 16 extra levels, Game Center en een optie om muziek vanuit je iPod-bibliotheek af te spelen.

burn the rope iconVolgens de ontwikkelaars is het de meest originele game van het jaar. Toch is de nieuwe ‘hitgame’ Burn the Rope nog niet doorgedrongen tot de Nederlandse top 10 van bestverkochte iPhone-apps. Burn the Rope kost €0,79 en bevat na de onlangs verschenen update 16 extra levels, wat het totaal op 96 brengt. Burn the Rope is qua speelwijze anders dan een bijna gelijknamige game, Cut the Rope (ook €0,79). In Nederland staat Burn the Rope nog op nummer 48 in de lijst met bestverkochte games, maar volgens de makers staan ze in veel landen inmiddels hoger genoteerd dan Fruit Ninja en de al genoemde Cut the Rope.

Versie 1.1 van Burn the Rope bevat 3 nieuwe vlammen, ondersteuning voor Game Center met 30 achievements en de mogelijkheid om muziek uit je iPod-bibliotheek te beluisteren. Het bedienen van de vlammen rond een hoek is ook makkelijker geworden. Diverse bugfixes en kleine tweaks in de levels maken de game nog prettiger om te spelen.

Burn the Rope is een game waarbij je moet proberen om zoveel mogelijk touw te verbranden door je iPhone te draaien. Het doel is om een vlammetje zo goed mogelijk te laten branden. De insecten die over het touw wandelen reageren verschillend op de vlammen.

Ontwikkelaar Big Blue Bubble werkt ondertussen aan versie 1.2, waarin nog eens 16 extra levels zijn toegevoegd. Ook zijn daarin ondersteuning voor het Retina Display, verbeterde graphics en verbeterd geluid te vinden. Alle levels krijgen in versie 1.2 een redesign en meer insecten.

Downloaden: Burn the Rope (€0,79)

burn the rope

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2011, 11:32
Categorie Games
Onderwerpen burn the rope, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.