Bundels: beltegoed-app voor T-Mobile, Vodafone en Hi

Bundels is een iPhone-app waarmee je de belbundel van T-Mobile, Vodafone en Hi in de gaten kunt houden.

bundels iphoneBundels is een beltegoed-applicatie die een tijdje geleden in de App Store is verschenen. Het bijzondere aan deze app, is dat het geschikt is voor drie operators: T-Mobile, Vodafone en Hi (dus geen KPN en Telfort). De applicatie lijkt op het eerste gezicht gratis, maar om dit nu een ‘gratis’ applicatie te noemen vertekent wat: je kunt je account testen met de app, maar je moet vervolgens via een in app-aankoop €1,59 besteden om de volledige functionaliteit te kunnen gebruiken.

Bundels toont de belstatus van een onbeperkt aantal abonnementen van T-Mobile, Vodafone en Hi. De app kan het resterende beltegoed en de resterende sms-berichten en de overige kosten tonen. Ook kunnen klanten van T-Mobile zien hoeveel spaarpunten ze verzameld hebben. Details over het tariefplan, offline beschikbare facuren en de betalingsstatus zitten ook in de app (dat laatste geldt niet voor Vodafone-klanten). Er is momenteel nog wel een probleem met Hi-gebruikers die niet hun mobiele nummer als gebruikersnaam hanteren (zij kunnen momenteel niet inloggen, maar dat is in een volgende update opgelost).

In de toekomst staat ondersteuning voor operator Ben gepland, kun je de betalingen grafisch laten weergeven en kun je ook facturen printen. De app is getest met T-Mobile Prepaid, Voordeelsim, Relax en iPhone-abonnement, Vodafone Prepaid, Basis en SO Basis en met Hi Online en Prepaid.

De ontwikkelaar is in de toekomst ook van plan om meerdere versies voor andere landen uit te brengen.

Downloaden: Bundels (gratis – gebruik vereist aankoop van €1,59)
Meer info: Skindustries.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2011, 20:35
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen bellen, belstatus, beltegoed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.