Radial Keyboard voor iPad tijdelijk gratis

Radial Keyboard is twee dagen gratis te downloaden. Dit alternatieve toetsenbord zorgt ervoor dat je makkelijker met twe duimen kunt typen.

radial keyboardRadial Keyboard is gedurende 48 uur gratis te downloaden. De ontwikkelaar doet dit omdat er aan versie 2.0 wordt gewerkt, die ook voor mensen die nu gratis de app downloaden, straks gratis beschikbaar komt. Radial Keyboard is een aparte toetsenbordapp voor de iPad, bedoeld om met twee duimen te bedienen. Het is handig voor mensen die de iPad met twee handen vasthouden. Normaalgesproken is het dan lastig om de toetsen in het midden van het scherm te raken, maar met Radial bevindt alles zich op korte afstand.

radial keyboard ipadHet vergt wel wat tijd om te wennen aan deze toetsenbordindeling, maar daarna verloopt het typen efficiënter dan voorheen.

Radial heeft wel een beperking: je moet de tekst eerst in de app intypen. Daarna kopieer je de tekst naar het klembord en plak je deze in een andere app. Je kunt het toetsenbord dus niet buiten de app gebruiken en het is ook geen vervanger voor het standaard iPad-toetsenbord. Dit is een beperking van Apple en valt de ontwikkelaar dus niet te verwijten.

In de laatste versie is een webzoekfunctie toegevoegd, zijn er wat aanpassingen aan de interface gedaan en enkele bugfixes doorgevoerd. We zijn benieuwd wat jullie ervaringen zijn met dit alternatieve toetsenbord. Kun je hier inderdaad sneller op typen? Of zijn er alternatieve schermtoetsenborden voor de iPad die nog handiger zijn?

Downloaden: Radial Keyboard (tijdelijk gratis)
Tipgever: Scubaman

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2011, 19:40
Categorie Productiviteit
Onderwerp toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.