BTW PLAZA iPhone-app geeft informatie over BTW-regels in Nederland

De app BTW PLAZA bevat allerlei nuttige informatie over BTW (omzetbelasting) en een rekentool om bedragen om te rekenen.

Btw plaza iphoneBen je ondernemer, dan moet je meestal elk kwartaal de aangifte omzetbelasting doen. Dat klinkt als een prettige bezigheid (“die ondernemers kunnen allerlei kosten aftrekken!”) maar in de praktijk komt het er vaak op neer dat je moet betalen. Er zijn nogal wat regels rondom de BTW waar je rekening mee moet houden: hoe zit het met privégebruik van je auto, mag je lunchbonnetjes zomaar aftrekken en zit er BTW op treinkaartjes? De vandaag verschenen app BTW PLAZA geeft antwoord hierop.

Tegelijk is de app ook een digitale reclamefolder voor de opdrachtgever: druk je op de adviesknop, dan word je in contact gebracht met de adviseurs van Van Driel Fruijtier BTW-specialisten, die de app hebben laten maken. Maar ook als je op eigen houtje de BTW-administratie doet, kun je in deze app wel wat handige informatie vinden. Zo zit er een rekentool in om BTW-bedragen om te zetten (tip: in de kantoorboekhandel vind je voor weinig geld een rekenmachine met BTW-knoppen, waarmee dat ook kan). De app geeft toegang tot “het meest complete BTW-kennishandboek van Nederland” en je vind er allerlei nieuwtjes over de ontwikkelingen rond BTW-wetgeving.

Downloaden: BTW PLAZA (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2012, 15:07
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerp belasting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.