SkyFire browser met Flash-ondersteuning binnenkort op de iPhone?

De webbrowser Skyfire van Skyfire Labs lijkt bijna af te zijn. Binnenkort wordt de browser met Flash-ondersteuning ingediend bij Apple.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

flash iphoneDe webbrowser Skyfire van Skyfire Labs lijkt bijna af te zijn. Binnenkort wordt de browser ingediend bij Apple. Dit meldt MobileCrunch. Het is te hopen dat de browser binnenkort in de App Store verkrijgbaar is, want Skyfire ondersteunt Flash. Dit betekent dat je Flash-websites, games en filmpjes kunt bekijken op jouw iPhone. De huidige webbrowsers op de iPhone ondersteunen geen Flash.

Op dit moment kunnen alleen gebruikers met een Android-telefoon genieten van een volledige versie van Flash. Flash 10.1 is ingebakken in de nieuwste versie van Android. Op dit moment is Android 2.2 (Froyo) beschikbaar voor de HTC Desire en de Google Nexus One. Binnenkort volgt de Samsung Galaxy S.

En iPhone-gebruikers? Die kijken machteloos toe. Steve Jobs weigert Adobe Flash toe te laten op de iPhone. Hij noemt Flash-technologie “een stervende technologie” en de “oorzaak van crashende Macs”. Daarnaast beweert Jobs dat door Flash de batterij ruim twee keer zo snel leeg is. En omdat Apple’s multi-touch-interface geen muis gebruikt, zijn veel Flash-applicaties niet te bedienen.

Op zich heeft Jobs goede punten. Maar er zijn altijd gebruikers die Flash willen, koste wat het kost. Voor die mensen is Skyfire een interessante oplossing. Hopelijk laat Apple de applicatie in de App Store toe.

En anders? Misschien dat Skyfire Labs de app via Cydia wil aanbieden? Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Via: Mobile Crunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 14:04
Categorie Diensten
Onderwerpen flash, Skyfire, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.