Boxer mailapp voegt volledige IMAP-ondersteuning toe

Mailapp Boxer, voorheen Taskbox Mail, maakt nu gebruik van volledige IMAP-ondersteuning naast Gmail, Hotmail en Outlook.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Boxer Taskbox Mail headerHet aantal nieuwe mailapps dat dit jaar uitkwam is bijna niet meer op twee handen te tellen. Een groot deel van de applicaties werkt echter nog lang niet met alle diensten. Boxer doet met ingang vanaf een nieuwe update een grote belofte. Naast Gmail moet je de app nu ook volledig kunnen gebruiken met IMAP, een eigen mailinrichting dus. De totale ondersteuning bedraagt volgens ontwikkelaar Taskbox nu Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo, AOL en dus IMAP.

De applicatie biedt vanaf deze update volledige IMAP-ondersteuning. Dat houdt in dat je niet alleen nieuwe mail ziet binnenkomen, maar dat je ook toegang hebt tot geavanceerde functies die je verwacht. Je kan je verschillende mappen benaderen en je kan mails ook verplaatsen naar mappen. Daarmaast kan je gebruik maken van de mogelijkheden die Boxer (voorheen Taskbox) heeft. Dus veeg je mails in het overzicht om er een todo van te maken of hem snel naar iemand anders door te sturen. Je kan een mail liken om een snelle leesbevestiging te sturen en hebt allerlei standaardantwoorden snel onder de knop als je een mail schrijft.

Lees ook onze uitgebreide impressie van Boxer.

Downloaden: Boxer (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 10:36
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, taken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.