Box.net krijgt pincode, Video Out, AirPrint en iPad-ondersteuning

Box.net heeft een update gekregen met pincode, Video Out, AirPrint en aanpassingen voor de iPad.

box logoBox.net heeft een update gekregen met enkele handige vernieuwingen, zoals AirPrint en optimalisaties voor de iPad. Ook zijn er extra beveiligings- en authenticatieopties toegevoegd. Box.net is een app gericht op het ‘in de cloud’ opslaan van bestanden en samenwerken aan documenten. De app is nu universeel en dus ook geschikt voor de iPad. De wijzigingen zijn er volgens CEO Dan Levin op gericht, om te zorgen dat mobiele professionals hun laptops kunnen laten staan. Er is nu bijvoorbeeld ondersteuning voor Video Out via accessoires zoals de ‘Apple Dock Connector naar VGA-adapter’. Opvallend daarbij is, dat niet het hele scherm wordt geprojecteerd, maar alleen het gedeelte in het contentgebied.

box net screenDat is handig, omdat je tijdens het geven van een presentatie andere informatie (zoals gespreksnotities) in beeld kunt hebben. De draadloze printtechnologie AirPrint wordt ook ondersteund op apparaten met iOS 4.2 en hoger. Box.net print de documenten draadloos af, ongeacht of ze op je iPad of online staan. Je hebt er wel een AirPrint-geschikte printer voor nodig.

De extra beveiligings- en authenticatieopties houden bijvoorbeeld in, dat je een pincode van 4 cijfers kunt instellen. Ook is er een Single Sign-On-functie toegevoegd om te kunnen inloggen op je Box.net-account via je inloggegevens van Google Apps of Ping Identity.

Downloaden: Box.net (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2011, 22:15
Categorie Zakelijk
Onderwerpen box, cloud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.