Borderlands Legends voor iPhone en iPad verschenen

2K Games heeft vandaag Borderlands Legends voor iPhone, iPad en iPod touch uitgebracht. In het spel bestuur je vier vuurvechters van bovenaf.

Borderlands Legends icon2K Games heeft vandaag het iOS-spel Borderlands Legends uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. In Borderlands Legends bestuur je de personages uit het originele Borderlands, door ze richting vijanden te sturen en elkaar te laten helpen met genezende en beschermende vaardigheden. Waar Borderlands echter een game was die je vanuit de eerste persoon speelde, bekijk je Borderlands Legends juist van bovenaf.

In ieder level van Borderlands Legends bestuur je vier personages door op ze te tappen en ze ergens naartoe te sturen. Komt er een vijand binnen het bereik van een personage, dan begint hij automatisch met aanvallen. Tegelijkertijd krijgen je helden echter ook klappen. Door bepaalde personages te laten richten op metgezellen in plaats van vijanden, gebruiken ze speciale vaardigheden om elkaar te genezen. Hierdoor ontstaat een dynamiek die we eerder ook al zagen in Battleheart (€2,69). Je zorgt ervoor dat je aanvallers de vijanden zo snel mogelijk neerschieten, terwijl je genezer ervoor zorgt dat niemand wordt verslagen tijdens dit proces. Ondertussen probeer je te voorkomen dat je genezers klappen ontvangen. Word je in het nauw gedreven, dan heeft ieder personage een speciale vaardigheid om het tij mee te keren.

Borderlands Legends

Je bestuurt Borderlands Legends door op een personage te tappen en vervolgens op een locatie te drukken, of door een lijn te tekenen vanaf een personage naar waar hij heen moet. Dit werkt alleen niet ideaal op het scherm van de iPhone: omdat je de spelwereld ver van boven bekijkt, is het soms moeilijk om een personage naar een precieze plek op de kaart te sturen. Je vingers bedekken namelijk al snel een groot deel van de spelwereld. Dat is jammer, omdat het probleem makkelijk opgelost zou zijn als de camera iets was ingezoomd. Borderlands Legends lijkt zich vooral te lenen voor de iPad. Het ironische is dat de iPhone-versie van Borderlands Legends bij tests niet werkte op de iPad.

Downloaden: Borderlands Legends (€4,49)
Downloaden: Borderlands Legends HD (€5,99, iPad)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2012, 11:09
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.