Bitcasa iPhone-app krijgt nu al grote update

De nieuwe cloud-app Bitcasa heeft een update voor iPhone en iPad gekregen met allerlei verbetering voor uploaden, delen en verwijderen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Bitcasa iPhone-app voor online opslag cloudDe net geïntroduceerde iPhone-app van de gratis online opslagdienst Bitcasa heeft nu al een grote update gekregen. En eentje die nodig is ook, want gebruikers waren niet heel verblijd met de applicatie die een gemiddelde van twee sterren scoort in de Nederlandse App Store. Versie 1.0.1 verhelpt het probleem van het niet automatisch uploaden van foto’s naar Bitcasa. Het gaat sneller en er zouden geen fouten meer in mogen optreden. Ook op andere vlakken zijn de prestaties van de toepassing verbeterd.

Het gaat daarbij met name om het selecteren van meerdere bestanden. Je kan voortaan meerdere mappen selecteren om te delen. Het selecteren en verwijderen van verschillende bestanden tegelijkertijd moet nu ook een stuk vlotter en stabieler gaan. En ook het favorieten van grote bestanden – een van de aardige opties in de Bitcasa-app – vormt niet langer een aanslag op de snelheid van de app.

Een andere verbetering is dat muziekalbums in de muziekspeler geïntegreerd in Bitcasa blijven doorspelen als je de applicatie op de achtergrond gebruikt. Hij gaat probleemloos verder naar het volgende nummer en als je de app weer opent, gaat hij nu keurig verder in de muziek waar je gebleven was. Daar zat voorheen een hikje in. Een sprong is er ook gemaakt op de iPad: daar is de layout van de app geoptimaliseerd voor de schermresolutie.

Lees meer over de opslagdienst en abonnementsvormen van Bitcasa in ons release-artikel.

Downloaden: Bitcasa (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 23:05
Categorie Productiviteit
Onderwerpen cloud, online opslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.