Birdseye Mail voor iPad voorzien van labels en tegels

Birdseye Mail heeft een update gekregen. De app die net als Incredimail e-mail als tijdschrift presenteert, ondersteunt nu labels, interactieve tegels en betere ondersteuning van Smart Actions.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

birdseye-mailIn februari schreven we voor het eerst over Birdseye Mail, een nieuwe e-mailapp met een eigen insteek. Birdseye maakt van je mailbox een Flipboard-achtig tijdschrift met veel plaatjes en een weergave in kolommen. De naam Birdseye geeft al een beetje aan wat je kunt verwachten: een vogelvluchtweergave van je Gmail-mailbox. Inmiddels heeft Birdseye Mail z’n eerste grote update gekregen met betere Smart Actions (zie afbeelding hiernaast), sorteren van e-mailberichten aan de hand van labels en een tijdbesparende weergave met interactieve tegels. Die tegels zorgen ervoor dat je door je e-mailberichten kunt swipen, zonder dat je hoeft te tappen.

Nog een andere verbetering: de app ondersteunt nu auto-aanvulling voor namen van contactpersonen. Bij het intikken van een geadresseerde zie je na een paar letters al de juiste naam verschijnen. Mijn mailbox zag er eerder zo uit in Birdseye Mail:

birdseye 1

Aan het uiterlijk is eigenlijk niet zoveel veranderd, de mailbox ziet er op het eerste gezicht nog steeds hetzelfde uit. De nieuwe functies worden pas zichtbaar als je met een e-mail bezig gaat. Vooral mensen die gek zijn op nieuwsbrieven of die veel e-mailberichten met plaatjes krijgen toegestuurd zullen blij zijn met de app: je kunt in één oogopslag door de grafisch rijke e-mailberichten bladeren. Ook kun je vanuit de app meteen doorklikken naar de betreffende website en in veel gevallen kun je jezelf meteen uitschijven van een nieuwsbrief. Let op dat Birdseye Mail alleen Gmail ondersteunt.

De insteek van Birdseye Mail is vergelijkbaar met Incredimail: ook daar krijg je je berichten als een soort tijdschrift met kolommen gepresenteerd.

Downloaden: Birdseye Mail (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2013, 21:38
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.