Bieraanbiedingen iPhone-app laat zien waar bier het goedkoopst is

Bier Aanbieding is een iPhone app waarmee je kunt zien waar bier in de supermarkt in de aanbieding is. Je kunt in de Bier Aanbieding iPhone app je favoriete biermerk en supermarkt aangeven.

bier aanbiedingenBieraanbiedingen is een nieuwe Nederlandse app waarmee je kunt zien waar je het goedkoopst bier kunt halen. De app toont de weekaanbiedingen van diverse Nederlandse supermarkten, waaronder C1000, Albert Heijn, Makro en ruim 20 andere. Bieraanbiedingen richt zich qua doelgroep vooral op studenten. De app is vergelijkbaar met de supermarkt-apps die al voor de iPhone verkrijgbaar zijn. Die geven binnen de categorie Bier ook al aan waar de weekaanbiedingen te halen zijn.


bier prijzenVoor mensen die al een dergelijke supermarkt-app hebben (of die ook willen weten waar de nootjes en chips het best te halen zijn) is een algemene supermarkt-app eigenlijk handiger. Wel voegt Bieraanbiedingen iets extra’s toe.

Je kunt in de app namelijk je favoriete supermarkt en biermerk aangeven. Als er een aanbieding is krijg je een push notificatie op je iPhone. De maker van de app belooft dat de duizendste downloader van de app een gratis krat bier krijgt. Hoe de ontwikkelaar dit gaat vaststellen is voor ons nog even een raadsel (aangezien je als ontwikkelaar niet exact kunt zien wie de app gedownload heeft). Dit zal waarschijnlijk worden vastgesteld aan de hand van de unieke UDID van je iPhone of iPod touch, die wordt meegestuurd bij het inschakelen van de push notificaties (met dank aan Marty voor de correctie in de reacties).

Downloaden: Bier aanbiedingen (€0,79)
Alternatieven: Supermarkt+ (€0,79) en Aanbieding (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2011, 12:18
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen aanbieding, bier, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.