Bevrijdingspop Haarlem brengt vernieuwde iPhone-app uit

b.pop 2011 is een vernieuwde app voor Bevrijdingspop Haarlem. Dit festival vormt de aftrap voor het muziekfestivalseizoen.

bpop haarlemAutoDisk is erin geslaagd om een app te maken met misschien wel het lelijkste icoontje in de App Store. Maar het gaat om de inhoud en daarmee zit het gelukkig wel goed. b.pop 2011 geeft informatie over Bevrijdingspop Haarlem, een jaarlijks muziekfestival waarmee het festivalseizoen van start gaat. Dit jaar kun je onder andere Waylon, Triggerfinger, The Baseballs en Gerhardt zien optreden. De app geeft een overzicht van het festivalterrein, de verschillende podia (inclusief kinderactiviteiten) en de artiesten die komen optreden. Het festival bestaat al sinds 1980 en trekt rond de 150.000 toeschouwers.

Het is slim om de app vooraf te downloaden zodat je op het festivalterrein niet afhankelijk bent van mobiel bereik. De app haalt bij het opstarten meteen de laatste programmagegevens op.

bevrijdingspopOndanks het feit dat het icoontje nogal onscherp is, ziet de app zelf er wel strak ontworpen uit, met een menu gebaseerd op kubussen. Je kunt het laatste nieuws volgen, een lijst met favoriete artiesten maken, meteen naar Facebook publiceren en achtergrondinformatie over bands bekijken. Ook kun je live luisteren naar Bevrijdingspopradio en het weerbericht bekijken.

Downloaden: b.pop 2011 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 9:56
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen festival, haarlem, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.