Automower: grasmaaien met een iPhone-app

Husqvarna brengt grasmaaiers en ander elektrisch gereedschap op de markt. Nieuw is de app My Automower, waarmee je je grasmaaier kunt bedienen via een iPhone-app.

husqvarna iphone grasmaaienHusqvarna heeft een onderzoek uitgevoerd en ontdekte dat 40 procent van de consumenten te weinig tijd hebben om huis en tuin te onderhouden. Een automatische grasmaaier is daarom de oplossing. Gelukkig heeft Husqvarna die in het assortiment en dankzij een nieuwe iPhone-app wordt het nóg makkelijker. Husqvarna Automower is een app die je gratis uit de App Store kunt downloaden. Je hebt er wel een speciale grasmaaier voor nodig: de Automower robotmaaier met GPS.

De Automower werkt aan de hand van een rooster van metalen draadjes die je op of onder het gras neerlegt. Met behulp van SMS-berichten kun je de locatie van je grasmaaier opvragen en op Google Maps bekijken. Je kunt opdrachten geven aan de grasmaaier om te starten en te stoppen, terug te keren naar het thuishonk om op te laden of bekijken wat de huidige status is.

husqvarna grasmaaierMocht iemand er met je grasmaaier vandoor gaan, dan zit er ook een GPS Theft Tracking-functie op. Je kunt je grasmaaier dus bedienen, terwijl je bij vrienden aan het barbecuen bent. In de app vind je ook nuttige instructiefilmpjes, een FAQ en een koopgids om zo’n Automower aan te schaffen. Husqvarna maakt ook kettingzagen, tractors voor in de tuin, grastrimmers en naaimachines. Professioneel materieel maken ze ook, zoals diamantsnijmachines voor de bouw- en steenindustrie.

Downloaden: My Automower (gratis)
Meer info: persbericht Husqvarna via TG Daily

Als je helemaal gek wilt doen, kun je de Automower natuurlijk ook combineren met de AR.Drone, die je ook met de iPhone kunt bedienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2011, 17:30
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.