Bellen en bieden vanuit Marktplaats-applicatie Markt 1.1

De applicatie Markt krijgt binnenkort een update naar versie 1.1. Het wordt dan mogelijk om te bellen en bieden vanuit de applicatie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

marktAls je de komende tijd van plan bent om een Marktplaats-applicatie voor de iPhone aan te schaffen, is het raadzaam om de App Store-reviews met enige scepsis te bekijken. Er is namelijk een kleine strijd uitgebroken tussen de ontwikkelaars van de twee Marktplaats-applicaties Markt en Zoekmarktplaats. Updates en prijsverlagingen volgen elkaar dan ook in rap tempo op. De ontwikkelaar van Markt heeft versie 1.1 ter goedkeuring ingediend bij Apple en in afwachting daarvan de prijs tijdelijk verlaagd naar €0,79. In de nieuwe versie zitten nieuwe functies, zoals het bellen en bieden op advertenties, vanuit de iPhone-applicatie.

In de toekomst komen er nog meer functies bij, zoals het plaatsen van advertenties vanuit de applicatie zelf. Handig daarbij is, dat je met de camera van de iPhone een foto van je object kunt maken en uploaden. De functie is nog volop in ontwikkeling, maar de ontwikkelaar verwacht dat het een handige functie is.

Downloaden: Markt (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:19
Categorie Diensten
Onderwerpen markt, marktplaats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.