Candy Crush Saga krijgt nieuwe thema’s snoepwolken en gelatine-jungle

Candy Crush Saga op iPhone en iPad heeft een update gehad met twee nieuwe hoofdstukken: snoepwolken en gelatine-jungle.

Candy Crush Saga iPhone iPadHet al lange tijd populairste spelletje voor de iPhone en iPad heeft een smakelijke update gekregen. Candy Crush Saga, het spel waarin je gelijkgekleurde snoepjes combineert tot drie op een rij, telt twee nieuwe hoofdstukken na de laatste update. In totaal heeft de variant op Bejeweled daardoor nu 305 levels. Een gigantisch aantal, als je bedenkt dat veel spelers blijven hangen in missies nog ver vóór level 100.

Er zijn dus twee nieuwe hoofdstukken. De ene is Snoepwolken gedoopt, de ander is de gelatine-jungle. De eerste is aangekleed met ‘sprookjesmagie’, in de ander zie je wellicht een snoepdinosaurus in een hoek van de achtergrond. Beide hoofdstukken brengen elk vijftien nieuwe levels met zich mee.

Naast de nieuwe hoofdstukken, zijn er nieuwe deelmogelijkheden bijgekomen in Candy Crush Saga voor de iPhone en iPad. Je mag je vrienden nu – gratis – extra zetten en levens sturen, om elkaar weer even te motiveren wat levels verder te spelen. Ten slotte kan je nu drie extra levels spelen om naar het volgende hoofdstuk te gaan.

Downloaden: Candy Crush Saga (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Candy Crush Saga iPhone match-3 Candy Crush Saga level selecteren iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 15:30
Categorie Games
Onderwerpen bejeweled, candy crush saga, match-3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.