BeejiveIM krijgt update, eBuddy Pro afgeprijsd

BeejiveIM heeft een update gekregen met onder andere betere performance en snellere opstarttijd. eBuddy heeft daarentegen de prijs tijdelijk verlaagd in verband met Valentijnsdag.

ebuddy proOm in contact te blijven met vrienden kun je applicaties als BeejiveIM, eBuddy of IM+ op je iPhone gebruiken. Met dergelijke applicaties heb je toegang tot de instant messaging-netwerken van Live Messenger, AIM, Yahoo, Facebook Chat, Hyves en dergelijke. Zoals je eerder hebt kunnen lezen is IM+ tijdelijk in prijs verlaagd naar €1,59 en nu volgt eBuddy het voorbeeld. Voor eBuddy Pro betaal je dit weekend in verband met Valentijnsdag geen €3,99 maar €1,59. BeejiveIM houdt het bij de normale prijs van €7,99. Deze applicatie heeft een update gekregen naar 3.2 met een verbeterde performance, snellere opstarttijd en dynamisch laden van chatberichten.

beejiveimHet dynamisch laden van chatberichten houdt in dat er standaard slechts 50 berichten in een chat worden getoond. Zodra je gaat scrollen en aan het einde van de lijst probeert door te bladeren, zullen er meer berichten worden geladen. Dit aantal van 50 stuks is trouwens aanpasbaar, zodat je ook voor meer of minder kunt kiezen.

Nieuw is ook een groepsknop, zoals je ook in de standaard contactenapplicatie van de iPhone tegenkomt. De zoekfunctie heeft een nieuwe plek gekregen en er zijn diverse bugfixes uitgevoerd, zodat bijvoorbeeld het crashen bij synchroniseren met Facebook niet langer voorkomt.

Downloaden: eBuddy Pro (tijdelijk €1,59), BeejiveIM met Push (€7,99) en IM+ (tijdelijk €1,59)
Tipgever: Hector (eBuddy)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2010, 16:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, ebuddy, instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.