Badland-update voegt vier nieuwe multiplayerlevels toe

Een update voor het veelgeprezen vliegspelletje Badland heeft vier nieuwe levels toegevoegd. De game onthoudt ook waar je was in een level.

Badland multiplayer iPad iPhoneFans van de multiplayermodus in Badland hebben geluk: de laatste update voor de game voegt vier nieuwe levels toe die je samen met je vrienden kunt spelen. Deze nieuwe levels kun je net als voorgaande uitdagingen met tot drie anderen op het zelfde iPhone- of iPad-scherm spelen. De update voegt daarnaast wat aardige verbeteringen toe aan de veelgeprezen game – zo onthoudt Badland bijvoorbeeld waar je in een level zat als je het spel afsluit, zodat je een volgende keer vanaf daar verder kunt gaan.

Het nieuwe herinneringssysteem voor levels werkt ook als je alle levels al hebt uitgespeeld. Dan onthoudt de game welke sectie je voor het laatst hebt gespeeld. Hoe dicht je op het einde van het spel zit zie je voortaan in een duidelijker overzicht in het hoofdmenu.

Het uiterst sfeervolle Badland is inmiddels ontzettend veel geprezen. Wij riepen de game in april dit jaar uit tot Game van de Week en sindsdien staat de titel nog steeds hoog op ons favorietenlijstje. In juni won de game nog de felbegeerde Apple Design Award en in juli was Badland één van de prominente apps die Apple gratis aanbood ter viering van het App Store-jubileum. Daarmee zette Apple de game op hetzelfde voetstuk als Where’s My Water, Infinity Blade II en Traktor DJ.

In Badland tap je op het scherm om een zwart bolletje te laten vliegen. Op deze simpele manier beweeg je door een obstakelkoers, die in ieder level weer anders reageert. Soms wordt je zwarte blob gekloond, soms moet je krimpen om door kleine gaten te passen en soms kom je vreemde blokkades tegen.

Downloaden: Badland (€3,59, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 17:34
Categorie Games
Onderwerp badland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.