Handleiding BlackBerry Messenger voor iOS vroegtijdig gelekt (update)

BlackBerry Messenger staat nog niet in de App Store, maar de handleiding voor de iOS-app is wel vroegtijdig gelekt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BlackBerry Messenger voor iOS staat nog steeds niet in de App Store, maar de handleiding voor de app is wel al gelekt. In dit document legt BlackBerry uit hoe je door de app navigeert, vrienden toevoegt, problemen oplost en andere dingen kunt doen. De handleiding verscheen korte tijd op een officiële pagina van BlackBerry, met daarop ook (nog niet werkende) downloadlinks voor de app voor iOS en ook Android. Dat die pagina alvast klaarstaat kan er op wijzen dat de app zeer spoedig komt. Dat mag ook wel, want onlangs verzekerde BlackBerry dat we BlackBerry Messenger voor het einde van de zomer mogen downloaden.


De handleiding voor BlackBerry Messenger lijkt in eerste instantie geen functies te verklappen waar we niet al op gerekend hadden. In de tekst worden iconen binnen de app gebruikt om bepaalde handelingen uit te leggen, maar er zijn geen screenshots van BlackBerry voor iOS in het document te vinden.

Een iOS-versie van BlackBerry Messenger wordt al lange tijd op gehoopt, al is de berichtendienst inmiddels voorbijgestreefd door WhatsApp.

Meer informatie: Handleiding BBM voor iOS / Android

Via N4BB.

Beide handleidingen zijn inmiddels weer offline.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.