Bad Piggies voor iPhone en iPad krijgt grijphaak en nieuwe levels

De puzzelactiegame Bad Piggies voor iPhone en iPad krijgt na een update nieuwe gadgets zoals een grijphaak en 30 nieuwe levels.

Bad Piggies logoRovio blijft de succesvolle game Bad Piggies van lekker grote updates voorzien. De spiritueel opvolger van Angry Birds zat al propvol levels en speelmogelijkheden. Kreeg het puzzelactiespel in mei al de mogelijkheid om tegen muren op te klimmen en met bokshandschoenen een klap uit te delen, in de nieuwste update wordt het aanbod gadgets nog verder uitgebreid. De belangrijkste nieuwe gadget is een grijphaak die je op een van de beschikbare posities op je zelf te maken voertuig plaatst. Gaat je creatie eenmaal van start om het traject af te leggen, dan activeer je deze ‘grappling hook’ aan bijvoorbeeld rotswanden om je aan de kabel op te trekken. Naast de nieuwe gadget zijn er ook 30 nieuwe levels bijgekomen.

Bad Piggies Grapping HookDe dertig nieuwe levels in deze update horen bij het hoofdstuk “Rise and Swine”, dat hiermee ten einde komt. De sandboxstand die het sinds de vorige update mogelijk maakt in vrijheid te spelen met de verschillende onderdelen, heeft ook een nieuw level gekregen. Daarnaast is er een nieuwe tijdsuitdaging bijgekomen. Over de nieuwe levels zijn toetjes verstopt. Verzamel ze allemaal en geef ze aan de hongerige King Pig. Als dank stelt hij gadgets beschikbaar die je in de levels kunt gebruiken. Zoals gezegd is er een grijphaak waarmee je aan een oppervlak kunt bevestigen om jezelf een zwiep te geven. Andere nieuwe gadgets zijn superlijm, magneten en turbo’s. Met deze nieuwe gereedschappen moet je uit lastige plekken weg kunnen komen. In onderstaande video kun je zien hoe de gadgets kunnen worden gebruikt.

Downloaden: Bad Piggies (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Downloaden: Bad Piggies HD (€0,89, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2013, 17:30
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, bad piggies, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.