Avatrivia: quizvragen over de film Avatar op de iPhone beantwoorden

Avatrivia is een trivia-game voor de iPhone. In dit spelletje moet je kennisvragen over de film Avatar van James Cameron beantwoorden. Wie de meeste details over de film weet, wordt op de wereldwijde topscorelijst opgenomen.

avatrivia iconSpinapse heeft de applicatie Avatrivia uitgebracht, een iPhone-game waarbij je kennisvragen over de film Avatar van James Cameron moet beantwoorden. Avatrivia is gesitueerd in een jungle-omgeving met graphics die zijn aangepast aan de sfeer van de film, al vind ik persoonlijk dat ze een wat afgezaagd new age-uiterlijk hebben gekozen. Je moet in Avatrivia honderden trivia-feiten over de film beantwoorden, die regelmatig zullen worden aangevuld. Een wereldwijd scorebord laat zien of je goed hebt opgelet tijdens het kijken van Avatar. Het scorebord is een uit steen gehakte wijzerplaat.


Er zijn drie verschillende scoreborden, zodat je met meerdere vrienden kunt spelen. Dankzij de profielinstellingen kunnen vijf personen met hetzelfde exemplaar van de game spelen. Avatrivia is geen officiële game; de eerder besproken Gameloft-applicatie Avatar is dat wel.

Downloaden: Avatrivia 1.0 (€1,59)

avatrivia iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2010, 16:03
Categorie Games
Onderwerpen avatar, game
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.