James Cameron’s Avatar op de iPhone

Gameloft gaat een nieuwe iPhone-game uitbrengen die zal gaan over Avatar, de nieuwe film van James Cameron die op 17 december in de bioscoop zal verschijnen.

Avatar op de iPhoneGameloft heeft bekendgemaakt dat ze bezig zijn aan een iPhone-game van Avatar, de film van James Cameron die 17 december in de bioscoop zal verschijnen. De game zal niet de verhaallijn volgen van de film. De film gaat over Jake Sully, een marinier die door een gevecht verlamd is geraakt.


Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Avatar-programma. Hierdoor kan hij weer lopen, maar zal niet meer hetzelfde zijn. Hij besluit om mee te doen en wordt een Na’vi, een volk woonachtig op Pandora. Sully wordt uitgezonden naar Pandora om in contact te komen met het volk. In de iPhone-game ben je een van de verzetstrijders van de Na’vi.

Ganzogue de Vallois, vice-president bij Gameloft is vol lof over de game. Hij zegt “The experience of Gameloft in videogames based on movies will make Avatar an attractive title as much for players of all ages, cinema lovers and fanatics too”. Het spel zal op meerdere mobiele platformen uitgegeven worden. De iPhone-versie zal wel een uitgebreidere versie worden met meer mogelijkheden dan op overige platformen.

De besturing zal via on-screen controls gebeuren. Deze controls kennen we al van andere spellen van Gameloft, zoals Gangstar. Het spel wordt eind december verwacht. De eerste video van de iPhone-game is hieronder te bekijken:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 november 2009 om 22:30
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.