Asphalt 7 Heat: sensationele racegame voor de iPad

Asphalt 7: Heat is een verbluffend mooie nieuwe racegame voor de iPad, iPhone en iPod touch. In 150 verschillende uitdagingen van verschillende speltypes race je door steden als Miami, Parijs en Rio de Janeiro.

Asphalt 7 Heat iPad headerHoe snel en intensief mag een racegame zijn op de iPad? Heat is alweer het zevende deel uit de langlopende Asphalt racegame-serie, waarvan vorige delen al schitterden in een reclame van Vodafone en in perspresentaties van Apple te zien waren. Asphalt 7: Heat is mooier dan ooit tevoren. Of je nou door Hawaii, Miami, Parijs of Rio de Janeiro rijdt: er gaat geen moment voorbij zonder een weerspiegeling op de weg of je auto – ook al scheur je onnoemelijk snel door de straten op weg naar de eerste finishplek.

Op zustersite iPhoneclub.nl gaan we uitgebreid in op de nieuwe tracks, de besturing en de mechanieken van het spel. We testten het spel verder op de nieuwe iPad, waar het beeld niet helemaal vrij is van kartelrandjes zoals op de iPhone 4S, maar alsnog overtuigt met prachtige omgevingen, sfeervolle kleuren en een gigantisch gevoel van snelheid.

Lees ons hele artikel over het sensationele Asphalt 7: Heat op iPhoneclub.nl.

Downloaden: Asphalt 7: Heat (€0,79, ook geschikt voor iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2012, 10:57
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, gameloft, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.