Apple’s iPad-game van het jaar The Room tijdelijk afgeprijsd

Het 3D-puzzelspel The Room is tijdelijk voor maar 89 eurocent te downloaden. De iPhone-versie is op het moment zelfs gratis.

The RoomAls je Apple’s iPad-game van het jaar The Room nog niet hebt gespeeld, dan is vandaag wellicht een goed moment om hem alsnog te downloaden. Het spelletje is namelijk tijdelijk voor de halve prijs verkrijgbaar, waardoor je slechts 89 eurocent betaalt. De iPhone-versie is zelfs helemaal gratis te downloaden en bevat een in-app aankoop waarmee je de volledige game vrijspeelt, die nu ook maar 89 eurocent kost. In The Room moet je een grote ijzeren kluis openen door allemaal puzzels op te lossen. De kluis blijkt naarmate je dieper komt steeds meer geheimen te behelzen.

Je beweegt rond door de kamer met behulp van veegbewegingen. Met een swipe kijk je naar links of recht, twee keer tappen laat je zoomen en door je vingers bij elkaar te knijpen op het iPad-scherm zoom je weer uit. Objecten reageren soms ook op je aanrakingen: zo moet je een pot openschroeven door echt rondjes te vegen.

The Room is één van de vele puzzelspelletjes op de iPad. Bijzonder is echter de manier waarop het verhaal wordt neergezet: alle puzzels zijn met elkaar verbonden, wat betekent dat je tijdens het spelen één groot mysterie oplost. De fraaie driedimensionale beelden maken het spel ook fijn om naar te kijken. Heel lang is de game alleen niet: sommigen zeggen er na een avondje al doorheen te zijn.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2013, 15:58
Categorie Games
Onderwerp the room

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.