Appie voor iPhone voegt bestelhistorie op datum toe

Appie voor iPhone heeft een bestelhistorie gekregen. Naast een lijst van eerdere en meest favoriete aankopen kun je nu ook op datum zien wat je hebt besteld.

appie-boodschappenlijstDe iPhone-app van Albert Heijn heeft vandaag een update gekregen. Er zit een handige nieuwe functie in: je kunt precies zien wanneer je wat hebt besteld. In het linker zijmenu van de Appie-app vond je altijd al een lijstje met ‘Mijn aankopen’, met een opsomming van producten die je het laatst en het meest hebt gekocht. Die informatie wordt bepaald op basis van je AH-bonuskaart. In de vernieuwde app zit er nu een tweede optie bij, ‘Bestelhistorie’. Het houdt in dat je per bezorgmoment kunt zien wat er precies is geleverd. Aankopen van vorig jaar april? Die staan er ook gewoon in en het is grappig om te zien wat je in die periode zoal aanschafte (“Oh, dronk ik toen echt zoveel cola?”). Als producten niet meer leverbaar zijn, zijn ze vervangen door andere.

Zo staan de Euroshopper Suikerklontjes die ik vorig jaar kocht nu als AH Basic Suikerklontjes op de lijst. Je kunt elk item meteen aantikken om op je boodschappenlijstje te zetten en zelfs de complete bestelling van een paar maanden terug nog een keer herhalen met de knop ‘Alles toevoegen aan mijn lijstje’.

Bij de vorige update van de app (3.4) werd een nieuw startscherm toegevoegd, waarbij je meteen de vraag krijgt ‘Hoe wil je boodschappen doen?’ bij het opstarten. Dit scherm is aangepast aan jouw situatie: bij het blokje ‘eerdere aankopen’ zie je iets wat je eerder hebt gekocht (in mijn geval: een kokosnoot). De Appie-app is verder verbeterd met de nodige bugfixes.

Downloaden: Appie (gratis, iPhone, iOS 5.1+)

appie-1 appie-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2013, 19:09
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen appie, boodschappen, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.