Appie voor iPhone krijgt barcodescanner voor boodschappen

Appie heeft een update gekregen met een barcodescanner voor boodschappen. Door het scannen van producten kun je sneller je boodschappenlijstje samenstellen.

appie barcodescannerAlbert Heijn heeft een nieuwe versie van Appie uitgebracht, de iPhone-applicatie waarmee je boodschappen kunt doen en recepten kunt opzoeken. De belangrijkste vernieuwing is een barcodescanner. Met deze scanner kun je producten aan je boodschappenlijstje toevoegen door de streepjescodes te scannen met de camera van je mobiele telefoon. Het maken van een boodschappenlijstje is daardoor een stuk makkelijker geworden.


Je kunt ook buitenshuis producten scannen, bijvoorbeeld wanneer je bij vrienden iets lekkers hebt gegeten of gedronken, dat je wel eens thuis wilt proberen. Je kunt meerdere producten achter elkaar scannen en op de boodschappenlijst zetten. Bij het weggooien van een leeg melkpak kun je dus meteen een nieuwe op je lijst zetten. Appie herkent alle producten uit het assortiment van Albert Heijn. In de toekomst krijgt de barcodescanner mogelijk meer toepassingen, bijvoorbeeld het opvragen van uitgebreide product- en prijsinformatie.

Natuurlijk zitten ook de oude functies er nog in: meer dan 9.000 recepten, waaronder die van Allerhande. Bonusaanbiedingen en een lijstje van eerdere aankopen en een winkelzoeker voor adressen en openingstijden. In deze update zitten ook weer nieuwe easter eggs.

Downloaden: Appie (gratis)
Tipgever: Lotusdiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

45 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.