AppEvent van start met Nederlands spelletje Ichi

De Nederlands-Belgische koopjesactie AppEvent is van start gegaan met het Nederlandse iOS-puzzelspel Ichi.

IchiDe Nederlands-Belgische aanbiedingsactie AppEvent is vandaag wederom van start gegaan. Hierdoor is het mogelijk om de komende tijd iedere dag één Nederlandse app gratis te downloaden. Het nieuwe jaar wordt afgetrapt met Ichi, een Nederlands puzzelspelletje waarin je blokken roteert door op het scherm te tappen. Op deze manier moet je een balletje van punt A naar punt B krijgen. Het aparte stijltje waar het spel in gehuld is, geeft het idee dat je naar een handgetekende schets op een stuk papier zit te kijken.

Ichi bevat een aardig aantal levels om je doorheen te worstelen. Ben je klaar met het spel, dan kun je zelf puzzels in elkaar zetten of andermans levels downloaden. Dit gaat echter niet zomaar: je kunt in de eerste instantie een paar door anderen gemaakte levels uitproberen. Via een eenmalige in-app aankoop van 89 eurocent mag je onbeperkt levels downloaden.

Ichi is gemaakt door Stolen Couch Games, een Nederlandse spelontwikkelaar die eerder ook Kids vs Goblins maakte voor de iPhone en iPad. Op het moment werkt Stolen Couch aan Castaway Paradise, waarin je een eigen leven moet opbouwen in een dorpje.

Downloaden: Ichi (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2013, 13:35
Categorie Games
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.