Over HD afgeprijsd: fraaie teksten op foto’s plaatsen

De fotobewerk-applicatie Over HD is tijdelijk voor de halve prijs verkrijgbaar in de App Store.

Over HDHet bewerken van foto’s hoeft zich lang niet altijd te beperken tot het veranderen van kleuren of het toepassen van speciale filters. Maak je gebruik van de juiste lettertypes, dan kun je soms ook een mooie tekst in je afbeelding zetten. De iOS-applicatie Over HD specialiseert zich hierin. De app biedt 25 fraaie lettertypes, met nog eens 200 lettertypes achter een in-app aankoop vergrendeld. Ter viering van het nieuwe jaar is Over HD tijdelijk in prijs gehalveerd.

Hoewel de functie van Over HD in theorie simpel in elkaar steekt, zijn de geboden lettertypes wel vrij bijzonder. Daarnaast is de applicatie zelf ook strak ontworpen: nadat je een foto hebt geopend, kun je hem bewerken met behulp van een cirkelmenu aan de rechterkant van het scherm. Kies je hier voor een optie, dan verschijnt er aan de linkerzijde een menu met extra mogelijkheden.

Hoe lang Over HD goedkoop aangeboden zal worden, is nog niet duidelijk. Kijk daarom goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je de applicatie koopt.

Downloaden: Over HD (€0,80, normaal €1,79, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2013, 14:23
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.