Buienradar HD 1.1: landschapsweergave, sneeuwradar en lokale weersvoorspelling

Buienradar HD heeft een update gekregen met onder meer landschapsweergave, verbeterde meerdaagse weersvoorspelling, sneeuwradar en het volgen van Twitterberichten van @BuienRadarNL.

BuienradarBuienradar.nl heeft een update voor de iPad-applicatie Buienradar HD uitgebracht. Belangrijkste vernieuwing in versie 1.1 is, dat de applicatie nu zowel in portret- als landschapsweergave (staand en liggend) te gebruiken is. Ook is de meerdaagse weersvoorspelling verbeterd met duidelijkere grafieken en wordt de actuele zonkracht evenals een buiengrafiek op basis van je locatie weergegeven. In versie 1.1 is tevens de sneeuwradar toegevoegd, die in de iPhone-versie eind december al zijn opwachting maakte.

Vanaf nu kun je voor je eigen locatie de temperatuur zien evenals de windrichting, windkracht, kans op regen en de hoeveelheid regen. Voorheen was dit een landelijke dagvoorspelling. Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om de Twitterberichten van @BuienRadarNL de volgen. Via dit Twitter-account meldt de redactie van Buienradar.nl interessante en leuke weer- of verkeermomenten.

Buienradar HD

Downloaden: Buienradar HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 11:15
Categorieën Het weer, Nederlandse apps
Onderwerpen buienradar, update, weer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.