AppEvent: TeamTweet voor iPhone vandaag gratis

TeamTweet is vandaag de gratis applicatie van AppEvent. Met TeamTweet kun je gemakkelijk verslag doen van sportwedstrijden van je (amateur)team.

teamtweetTeamTweet is een applicatie waarmee je wedstrijdverslagen van je (amateur)sportclub kunt publiceren, zodat vrienden en familie die niet bij een wedstrijd kunnen zijn, toch op de hoogte blijven van doelpunten, scores en andere belangrijke wedstrijdmomenten. TeamTweet is bedoeld om met een paar kliks berichten te versturen naar het Twitter-account van een team. De app is vandaag gratis te downloaden in het kader van AppEvent.

Met de app hoef je geen tijdstippen of scores in te vullen, omdat TeamTweet daarvoor zorgt. Ook de namen van spelers hoef je niet steeds opnieuw in te tikken. Een voorbeeld hoe zo’n wedstrijdverslag eruit ziet, is in de beschrijving in de App Store te zien. Je hebt er een apart Twitter-account voor nodig voor het team waarvoor je verslag wilt doen (hoewel je natuurlijk ook je persoonlijke Twitter-account kunt gebruiken). Je voert de spelersnamen van het team in en geeft de Twitter-link door aan de volgers. De app stuurt een eerste tweet met datum en beschrijving van de wedstrijd, op basis van een lijst met geplande wedstrijden. Op de dag zelf hoef je alleen nog de gebeurtenissen in te vullen.

TeamTweet is aangepast voor de volgende sporten: honkbal, basketbal, American football, ijshockey, hardlopen, voetbal en hockey. Gebeurtenissen zijn tijdgerelateerd (begin wedstrijd, tweede helft, einde wedstrijd) of hebben te maken met activiteiten (rode kaart, doelpunt).

Downloaden: TeamTweet (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2011, 11:07
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken, Sport
Onderwerpen appevent, gratis, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.