AppEvent: ruimtespelletje Cowbeam vandaag gratis

AppEvent geeft vandaag de app Cowbeam gratis weg. In Cowbeam moet je koeien en stieren van allerlei planeten verzamelen.

cowbeamVanmiddag heb je in iCulture deals al een paar leuke tips voor afgeprijsde games zien langskomen. Maar de game die we nog niet hebben genoemd is Cowbeam. Deze Nederlandse game is gratis dankzij AppEvent en is zowel op de iPhone als de iPad te spelen. Cowbeam draait om Hank, een buitenaards wezen dat jouw hulp nodig heeft. Hij is namelijk verliefd geworden op een koe en kan alleen haar hart veroveren als hij een stier wordt.


Waarom weten we niet, maar die missie slaagt alleen als Hank heel veel koeien en stieren binnenhengelt in zijn ruimteschip. Je gaat op planeten in het zonnestelsel op zoek naar koeien die Hank moet vinden. Verzamel hints, zodat je weet of een planeet bijvoorbeeld rood is, twee manen heeft en dichtbij de zon staat. Elke koe is verschillend. Koeien op planeten die dichtbij de zon staan dragen een zonnebril. Er zijn ook speciale koeien, die je in meer dan 50 levels en 9 sterrenstelsels gaat verzamelen. Ondertussen speel je upgrades vrij. Cowbeam is gemaakt door het Utrechtse bedrijf Digital Dreams.

Downloaden: Cowbeam (tijdelijk gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2013, 18:28
Categorie Games
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.