AppEvent: ParkBuddy vandaag gratis te downloaden

ParkBuddy is vandaag gratis te downloaden bij AppEvent. De app helpt je bij het terugvinden van je auto, fiets, scooter of ander voertuig of vaartuig. Dit gebeurt aan de hand van GPS-positie met eventueel een foto.

parkbuddy-iphoneWaar heb ik ook alweer mijn auto of fiets geparkeerd. Vooral bij grote parkeergarages en fietsenstallingen is het lastig om je vervoermiddel terug te vinden. ParkBuddy biedt dan uitkomst: in deze app geef je aan waar je je auto of fiets hebt geparkeerd, op basis van de GPS-locatie. Daarbij kun je ook aangeven of het om een auto, fiets of ander voorwerp gaat, zodat je de locatie van meerdere objecten kunt onthouden.

Bij het vastleggen van de locatie kun je ook meteen een foto en eventueel een notitie toevoegen. Wil je je auto of fiets terugvinden, dan kun je op de kaart zien hoever het lopen is. Ook kun je via Google Maps een route opvragen naar je geparkeerde auto, fiets, scooter of aangemeerde boot. De app is ontwikkeld door Damiaan Twelker, die eerder meedeed aan de AppEvent-actie met de app Meet The Tweet.

De app is uiteraard alleen gratis op… de dag waarop ‘ie gratis is: vrijdag 20 januari 2012. Daarna moet je voor deze app weer betalen.

Downloaden: ParkBuddy (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2012, 20:09
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, gratis, parkeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.