AppEvent: Memorazzo voor iPad vandaag gratis te downloaden

Memorazzo is vandaag gratis te downloaden in het kader van AppEvent. Met deze app kun je allerlei zaken herinneren door associaties te maken.

memorazzo ipadDe actie AppEvent heeft vandaag weer eens een iPad-applicatie in de aanbieding. Memorazzo is tot middernacht gratis te downloaden. Memorazzo is bedoeld om allerlei zaken beter te onthouden. In het dagelijks leven werkt dat het beste met associaties: als je een bepaald feit vergeten bent, kun je het door associaties weer in je herinnering terughalen. Dit is ook de manier waarop Memorazzo werkt. Je slaat de dingen die je wilt bewaren op in memo’s en maakt associaties door ze aan elkaar te linken. Door de links tussen memo’s te volgen haal je verloren ideeën, feiten en gedachtes weer terug.

Memorazzo is ontworpen voor de iPad. Je voegt steeds blokken toe, waarvan je de titel en kleur kunt aanpassen. Vervolgens typ je een memo in het blok en voeg je eventueel wat extra velden toe, die je met content kunt vullen. Zodra je meerdere memo’s hebt gemaakt kun je ze met elkaar linken, zodat een soort mindmap ontstaat. Memorazzo is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Fred Zuijdendorp en kost normaal €2,99.

Downloaden: Memorazzo (tijdelijk gratis)

memorazzo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2011, 7:10
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.