AppEvent: iPhone-app Nummers NL tijdelijk gratis

De iPhone-app Nummers NL is in verband met AppEvent vandaag gratis te downloaden. Deze app bevat telefoonnummers voor een aantal belangrijke hulpinstanties, waardoor je ze makkelijk in noodsituaties kunt bellen.

Nummers NLAppEvent biedt vandaag de Nederlandse iPhone-app Nummers NL gratis aan. Deze applicatie biedt een verzameling van telefoonnummers van onder andere instanties, verzekeraars, pasjesblokkeerdiensten en pechhulp, mocht je ooit in de penibele situatie terechtkomen waarin je deze nummers nodig hebt. We bespraken de app vlak na de verschijning in november voor het eerst.

Nummers NL hoopt te voorkomen dat je in een noodsituatie zonder de benodigde telefoonnummers komt te zitten. Binnen de app zijn alle nummers gecategoriseerd onder een aantal kopjes zoals type en locatie, zodat je makkelijk bij de juiste instantie terechtkomt. Druk je vervolgens op het telefoonnummer, dan wordt deze direct vanaf je iPhone gebeld. Sinds we voor het laatst over Nummers NL schreven heeft de app een update ontvangen, die ook huisartsenposten, autoverzekeraars, energiemaatschappijen en internetproviders toevoegt. Daarnaast hebben alle telefoonnummers een +31-alternatief gekregen, waardoor ze ook in het buitenland werken.

Downloaden: Nummers NL (tijdelijk gratis)

Let op: Aangezien de applicaties van AppEvent maar één dag gratis zijn, is de kans groot dat Nummers NL na donderdag 5 januari weer 79 eurocent zal kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 15:21
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, nummer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.