AppEvent: IceCube Adventures voor iPhone en iPad vandaag gratis

AppEvent geeft vandaag de game IceCube Adventures gratis weg. In deze 2D-platformgame moet je omgevingen ontdekken, de wereld redden en vaardigheden leren.

icecube iphoneDe Nederlands/Belgische actie AppEvent gaat vandaag officieel van start met twee apps: IceCube Adventures voor de iPhone en IceCube Adventures HD voor de iPad. Je kunt ze de hele dag gratis downloaden. Deze 2D-platformgame bedien je via het touchscreen. Je hoeft niet te tilten of te swipen om de game te bedienen. Er is een oefenwereld beschikbaar om de game te leren kennen en ook is er een hulpfunctie in de vorm van Assistant Control. In deze 2D-platformgame is het de bedoeling om zover mogelijk te komen.

Je ontdekt verschillende omgevingen, van een donker woud tot geheime grotten, hoge bergen en mijnen. Je lost onderweg puzzels op, vecht met de ShadowCubes, verzamelt sleutels en leert nieuwe vaardigheden. Alles draait erom de wereld te redden.

De game heeft ondersteuning voor multitasking, is voorzien van gamemuziek en geluidseffecten zodat je wordt meegezogen in de game. Je kunt makkelijk beginnen en daarna doorgaan naar de moeilijke modus. De app is gemaakt door ontwikkelaar Little White Elephant Gamesoftware. AppEvent gaf gisteren al een voorproefje met de app Super Clock+.

Downloaden: IceCube Adventures HD voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €1,59)
Ook verkrijgbaar: IceCube Adventures voor iPhone (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

icecube adventures iphone ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2011, 8:05
Categorie Games
Onderwerpen appevent, avonturengame, game, gameloft, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.