AppEvent: Florence CityZapper iPhone-stedengids vandaag gratis

De CityZapper-gids van Florence is vandaag gratis te downloaden. De gids wijst je de weg in New York aan de hand van lokale reporters, vliegtuigpersoneel en een redactie.

cityzapper florenceEen paar dagen geleden kon je al de CityZapper-stedengids van New York gratis downloaden. Vandaag is bij AppEvent de beurt aan de CityZapper-stedengids voor Florence. Na een paar AppEvent-acties die op iPad-bezitters waren gericht is het eindelijk weer tijd voor een gratis iPhone-app. En dan ook nog eentje die behoorlijk nuttig is. De CityZapper-gids kost normaal €2,99 en is Nederlandstalig. Er zijn inmiddels 15 CityZapper-gidsen verkrijgbaar in de App Store en het aantal groeit nog steeds. De inhoud van de gidsen is afkomstig van lokale verslaggevers, medewerkers van luchtvaartmaatschappijen en de eigen redactie van CityZapper.

Je kunt alle reisgidsen offline gebruiken, omdat alle informatie al bij het downloaden in de app aanwezig is. De CityZapper-gids bepaalt met behulp van gps je locatie (dit gaat via de gps-satellieten en leidt dus niet tot roamingkosten) zodat je ter plekke kunt zien welke leuke restaurantjes, hotels en bezienswaardigheden er in de buurt zijn. CityZapper werkt net als de app Waarheen? met een draaischijf waarop je de gewenste nuttige plaatsen kunt kiezen.

Downloaden: CityZapper Florence (tijdelijk gratis, normaal €2,99)
Ook gratis: CityZapper Basel (tijdelijk gratis, normaal €2,99)
Ook verkrijgbaar: andere gidsen van CityZapper, zoals Parijs, Berlijn, Brugge, Rome, Venetië, Wenen, etc.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2011, 9:40
Categorie Reizen
Onderwerpen appevent, cityzapper, gratis, reisgids, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.