AppEvent: FetchUp nog even gratis (+ 10 andere apps)

AppEvent geeft vandaag FetchUp gratis weg, een game waarbij je fruit moet vangen. Daarnaast zijn er apps als Galcon Labs, een Cambridge-reisgids en Party Mixr afgeprijsd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fetchupNatuurlijk kijk je elke dag op AppEvent, maar mocht je dat vandaag nog niet hebben gedaan, dan heb je nog anderhalf uur om de gratis app van vandaag te downloaden: FetchUp. Het is alweer de twintigste applicatie die gratis is te downloaden in het kader van het AppEvent. FetchUp is een spelletje waarbij je fruit moet vangen. Je bent als buitenaards wezen op de verkeerde planeet geland. Gelukkig is er een overvloed aan fruit aanwezig op de planeet, dat je als biobrandstof kunt gebruiken. De game ondersteunt OpenFeint om je scores makkelijk te delen.

Downloaden: FetchUp (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Mocht je alsnog naast de app grijpen, dan hebben we een paar leuke alternatieven, die ook tijdelijk gratis te downloaden zijn:
galcon labs

  • Pocket Cambridge (was €2,39): reisgids voor Cambridge.
  • Galcon Labs (was €2,39): aanrader! Deze veel bejubelde game wordt voor het eerst sinds de lancering gratis weggegeven. Vier innovatieve games in het heelal.
  • Tap&Share (was €1,59): muziekgame waarbij je met je eigen iTunes-bibliotheek meespeelt.
  • Antrim Escape Full (was €1,59): gratis in het kader van FreeAppADay.com. Help hoofdfiguur Ryan om te ontsnappen uit een kamer en het geheim van het kasteel te ontdekken.
  • Tie Hot Knots (was €1,59): een mooie dame laat je zien hoe je een stropdas moet knopen.
  • Game Kit (was €1,59 – ook voor iPad): alles-in-een-applicatie voor mensen die een spelletje willen spelen en geen dobbelstenen, zandloper, stopwatch of andere spelattributen bij de hand hebben.
  • Party Mixr (was €0,79): applicatie om je afspeellijsten en andere muziekfuncties te bedienen.
  • Yoga For Sex (was €0,79): een applicatie om samen yoga-oefeningen te doen.
  • WeeMee Avatar Creator (was €0,79): maak een grappige avatar met deze app. Je kunt de afbeelding daarna opslaan en als profielfoto op allerlei sites gebruiken.
  • The Crystals of Atlantis Deluxe (was €0,79): een Bejeweled-kloon.

games-gratis

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2014, 12:38
Categorie Uncategorized
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.