AppEvent: Aanbieding toont koopjes van de supermarkt op je iPhone

Aanbieding is vandaag de gratis app in het kader van AppEvent. Met deze app kun je zien welke aanbiedingen de supermarkten hebben. Ook zijn er nog andere gratis apps, zoals een reisgids voor Rome en Doodle Cow Jump.

aanbiedingZoals veel Hollanders kijk ik in de supermarkt altijd even wat er in de aanbieding is. Paprika’s afgeprijsd? Daar is vast wel een lekker recept mee te verzinnen. In de buurt zijn drie supermarkten op ongeveer dezelfde loopafstand te vinden, dus meestal kijk ik vooraf welke van deze drie de lekkerste boodschappen in de aanbieding heeft. Met de app Aanbieding hoef je niet de digitale folders van al die supermarkten af te lopen, maar kun je op de iPhone alvast kijken en aanvinken wat je wilt hebben. Aanbieding is vandaag gratis vanwege AppEvent.


De applicatie toont een overzicht van de populairste Nederlandse supermarktkens (niet alle supermarkten staan erin, maar dat schijnt ermee te maken te hebben dat de supermarkten zelf niet willen meewerken). Bij alle winkelketens krijg je te zien wat er momenteel in de aanbieding is. Zie je iets interessants, dan voeg je dat toe aan je boodschappenlijstje. Later kun je dan met het boodschappenlijstje in de hand, meteen zien bij welke supermarkt je welke aanbieding moet halen. Vooral bij feestjes of een barbecue kun je op die manier makkelijk geld besparen: bier van een bepaald merk smaakt overal hetzelfde en bij de eerder genoemde paprika’s zal het je gasten niet interesseren bij welke supermarkt ze zijn gekocht. Supermarkten zoals Albert Heijn, Aldi, C1000, Dekamarkt, Deen, Jumbo, Plus en Super de Boer zijn opgenomen in het lijstje.

Downloaden: Aanbieding (tijdelijk gratis)

mtrip romeOok tijdelijk gratis:

  • Rome Travel Guide mTrip (was €4,99): reisgids voor Rome, zie afbeelding hiernaast.
  • Doodle Cow Jump (was €0,79): Doodle Jump met koeien.
  • Crazy Farm (was €0,79): game met drie spelvarianten op de boerderij.
  • Bakodo Scanner (was €0,79): streepjesscanner met koppeling naar online info.
  • Plus Sign (was €0,79): rekenspelletje waarmee wiskunde weer leuk zou moeten worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.