iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Appblaster: eindelijk een geweer voor de iPhone

Rondzwiepen met een echt geweer en de iPhone eraan vast. Dat kan bijna met de Appblaster van Apptoyz, waarbij een spel wordt geleverd waarmee je meteen op aliënjacht mag.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Appblaster voor iPhone geweerDe designesthetiek van de iPhone is een groot goed. Of het nou om de iPhone 3G gaat of de nieuwe iPhone 4. De materialen zijn hoogwaardig, het apparaatje heeft geen speling, combineert elegant zwart met chique zilver en lijkt opgetrokken uit één mal. Maar ja, je kan er zo weinig mee hè? Soms moet je dan maar concessies doen. De Appblaster van Apptoyz staat op werkelijk elk vlak lijnrecht tegenover het ontwerp van Apple’s telefoon, maar ja, dan kun je er wel eindelijk aliëns mee knallen.

Apptoyz verkoopt de Appblaster sinds vandaag in haar online winkel. Het is een plastic speelgoedgeweer gehuld in de kleuren van het Nederlands elftal. Maar dan andersom. Aan de bovenkant kun je de iPhone erop klikken in een eigen omhulsel. Als de iPhone op het geweer is gezet, volgt het ingenieuze gedeelte. Door de trekker van het pistool over te halen, zwiept er een zacht stompje van het geweer op het beeldscherm waardoor je de schietknop in het spel activeert en vuurt.

Dat kan natuurlijk niet zomaar in elk spel. Voor de piefpafpoefer is speciaal het spel Apptoyz Alien Attack uitgebracht. Die game maakt gebruik van Augmented Reality. Terwijl je aan de hand van de camera in de iPhone om je heenkijkt, doemen overal best wel aandoenlijke monstertjes op die je moet raken door met je geweer te richten en de trekker over te halen. De applicatie is vandaag verschenen en is ook speelbaar voor speelgoed-geweerlozen. Het is een beetje een flauw spelletje.

De Appblaster is voor €24,95 (ex €4,95 verzendkosten) te koop bij MegaGadgets.nl. De bijbehorende app is dan weer geheel gratis.

Downloaden: Apptoyz Alien Attack (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2014, 16:30
Categorie Games
Onderwerpen game, populaire apps, speelgoed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.