iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
iCulture: App Gemist

De leukste apps van week 18-2019 in App Gemist

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van week 18 in 2019 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

In de wekelijkse rubriek App Gemist lees je welke apps van de afgelopen week de moeite waard zijn. We bespreken steeds een stuk of vijf apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die je misschien nog niet kende of die handig zijn of gewoon grappig zijn om te proberen. En dat kunnen ook oudgedienden zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.


Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture App van de Week: Tropico
In dit spel ben jij de net gekozen leider van een onderontwikkeld Caribisch eiland. Aan jou de taak om als dictator het land te perfectioneren. Leg wegen aan, bespioneer je burgers en creëer grootse steden in deze humoristische simulatie. De app was al langer beschikbaar op de iPad, maar sinds deze week is er ook een iPhone variant van de grote game. Heb je de game al eens gedownload op je iPad? Dan kost de iPhone-variant je geen extra geld. Let wel op: deze game is 2,5GB groot. Zorg dat je genoeg ruimte hebt op je toestel.

Sync: Party Hard

In deze puzzelgame speel je als de Griekse god Hercules. Hij geeft een feest terwijl zijn vader Zeus niet thuis is. In plaats van een gezellig feestje, sloopt Hercules per ongeluk het hele universum. Door het oplossen van mooi ontworpen puzzels probeer jij alle schade weer te herstellen. De game zegt je lichaam en geest op de proef te stellen. Wil je na een drukke dag even tot rust komen? Speel dan Sync: Party Hard.

TuneIn voor Mac

De TuneIn app is al jaren geïnstalleerd op veel iPhones en iPads wereldwijd. De app biedt namelijk gemakkelijk toegang tot ontelbaar veel (online) radiostations. Sinds deze week is er ook een speciale Mac app te downloaden van TuneIn. Met TuneIn voor Mac luister je met hetzelfde gemak naar al je favoriete radiostations. Heb je een account? Dan worden al je favoriete stations vanzelf gesynchroniseerd.

TuneIn voor Mac

TuneIn voor Mac is gratis te downloaden op de website van de ontwikkelaar.

MyFRITZ!app

Gebruikers van de FRITZ!Box routers en modems zullen hier blij mee zijn! Je kunt nu je netwerk beheren vanuit een nieuwe app, maar dat is niet alles. Als je een vaste lijn hebt aangesloten krijg je in de app te zien wie je gebeld heeft als je een oproep gemist hebt. Er is ook ondersteuning voor allerlei domotica-accessoires. Zet de lampen aan en wijzig de temperatuur vanuit de app. Heb je een NAS ingesteld? Dan kun je die net zo makkelijk beheren. Met deze app is de FRITZ!Box weer een stukje meer bij de tijd.

Geofency

Geofency bestaat al langer en is een op locatie gebaseerde tijdregistratie. Met de app hou je bij hoelang en waar je ergens geweest bent. Deze week verscheen versie 6.0. Nieuw is de donkere en lichte modus en een vernieuwde weergave met allerlei details voor je locaties. De makers beloven dat zij nooit inzage hebben in je gegevens. Je locatie wordt dus niet verzameld en verkocht en er wordt ook geen profiel van je aangemaakt. De app is vooral handig voor mensen die moeten weten hoelang ze ergens gewerkt hebben en dit moeten declareren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 mei 2019 om 13:00
Onderwerp
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.