Angry Birds: The Movie op komst?

De applicatie Angry Birds is al bijna zeven miljoen keer verkocht in de App Store. Het is dan ook niet gek dat Peter Vesterbacka en Mikael Hed, de twee Finse ontwikkelaars van het populaire spelletje, verder kijken. Er is een Android-versie op komst Γ©n de ontwikkelaars ondernemen mogelijk stappen om van Angry Birds een film […]
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

angry birdsDe applicatie Angry Birds is al bijna zeven miljoen keer verkocht in de App Store. Het is dan ook niet gek dat Peter Vesterbacka en Mikael Hed, de twee Finse ontwikkelaars van het populaire spelletje, verder kijken. Er is een Android-versie op komst Γ©n de ontwikkelaars ondernemen mogelijk stappen om van Angry Birds een film te maken. De cinematische trailer van Angry Birds op YouTube ziet er prachtig uit, maar is de voedingsbodem rijk genoeg om een negentig minuten durende film te laten groeien?

Rovio, het bedrijf van Vesterbacka en Hed, is door enkele interessante partijen benaderd, waaronder filmstudio’s. Vesterbacka en Hed beweren dat ze over elk aanbod “serieus nadenken”. Vooral Michael Hed ziet wel wat in Angry Birds als een soort merk, net zoals Toy Story. In dat geval zijn games en films slechts het topje van de ijsberg. Misschien lopen kinderen in de toekomst wel in t-shirts rond met daarop hun favoriete Angry Bird. En wat te denken van een Angry Birds attractiepark?

Angry Birds draait om een groep vogels die de strijd aangaat met groene varkens. Je moet jezelf als vogel lanceren via een katapult om de varkens door jezelf of enig ander attribuut kapot te maken. De bedoeling is dat je dit met zo min mogelijk vogels doet en daarbij zoveel mogelijk schade aanricht. Je kunt een aantal sterren winnen als je een level voltooit. Heb je genoeg sterren? Dan kun je nieuwe levels spelen. In totaal zitten er honderden levels in Angry Birds. Regelmatig brengt Rovio updates uit, waardoor je nog meer levels kunt uitspelen.

Hieronder de beroemde trailer van Angry Birds:

Downloaden: Angry Birds (€ 0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 14:06
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.