Angry Birds-speakers en carnaval-update voor Angry Birds Rio

De Angry Birds-manie gaat door. Het bedrijf Gear 4 brengt Angry Birds-boxen en docking stations voor de iPhone en iPod toch uit en er is een update verschenen met carnaval-levels voor Angry Birds Rio.

Angry-Birds-speakers-van-Gear4YouGear 4 is een bedrijf dat zich al langer toelegt op het fabriceren van iPod-docks én Angry Birds-accessoires voor de iPhone, iPod touch en iPad. Nu combineert het bedrijf die twee werelden. En ziedaar: Angry Birds-speakers voor Apple’s telefoon. In augustus moeten er reeds drie soorten verschijnen: de rode vogel, de zwarte vogel en het groene varken met helm op. Bij de eerste twee wordt een apart docking station meegeleverd; bij het varken kun je de iPhone in de helm zetten. De eerste foto’s zijn reeds uitgelekt. En er is meer Angry Birds nieuws: er is een update voor Angry Birds Rio uitgekomen.

FoneArena ontving foto’s van de accessoires van Gear 4. De twee vogels hebben op het oog elk drie speakers. Twee in de wangen en één in de kin. Aan de achterkant zit een aan/ uit-knop en knoppen om de bas en volume mee in te stellen. Ze beschikken daarnaast over een AUX-in waarmee je ook een MP3-speler of een laptop op de speaker kan aansluiten. Daarnaast hebben ze een los docking station van ‘houten’ planken waarop je de iPhone, iPod touch of iPad kan zetten.

De varken-met-helm speaker is een geval apart. Die heeft alleen twee speakers in zijn helm en je kan de iPhone of iPod touch enkel in de bovenkant van die helm klikken. Het is nog niet bekend wat de accessoires gaan kosten.

Helemaal gratis is de kersverse update voor Angry Birds Rio die deze ochtend is verschenen. De update brengt 15 nieuwe levels aan het voetlicht. Dat is de helft van wat we gewend zijn. Gelukkig brengt de bijgewerkte versie ook een nieuwe vogel. Het pakketje heet Carnival Upheaval. De levels spelen zich af op carnaval-praalwagens tegen een levendige, paarse achtergrond vol menselijk publiek.

Downloaden: Angry Birds Rio (€0,79)

Foto’s: Gear4/ FoneArena

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2011, 13:59
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, carnaval, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.