Angry Birds Seasons HD week lang gratis op de iPad

Angry Birds Seasons is een week lang gratis te downloaden op de iPad, iPhone en iPod touch omdat Apple het heeft uitgeroepen tot iTunes Game van de Week. De game telt inmiddels 290 levels!

Angry Birds Seasons gratisHet razend populaire spelletje Angry Birds Seasons HD is een week lang gratis te downloaden op de iPad. Apple heeft het namelijk uitgeroepen tot iTunes App van de Week, wat gepaard gaat met de kortingsperiode. Seasons was het tweede Angry Birds-spel dat uitkwam, en is voortdurend voorzien van updates tot vorige maand aan toe. In totaal bevat het spelletje, waarmee je natúúrlijk vogels op stellages met varkens katapulteert, daardoor al het ongelooflijke aantal van 290 levels.

Seasons doet al tijden verschillende feesten rond de wereld aan en dat vertaalt zich in pakketten van 15 tot 30 levels over bijvoorbeeld het Ierse St. Patricks Day, Halloween en het Japanse kersenbloesem-feest. In de laatste uitbreiding is Seasons voorzien van een grote set nieuwe zomerlevels, met gedeeltes van de stellages die zich onderwater bevinden.

In totaal zijn de games in de Angry Birds-serie al meer dan 700 miljoen keer op alle platformen gedownload. Seasons HD is met 2745 beoordelingen in de Nederlandse App Store en een gemiddelde waardering van 4 sterren bovendien een van de populairste games op de iPad in Nederland.

Downloaden: Angry Birds Seasons HD (gratis, was €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2012, 11:16
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.