Angry Birds Rio en Temple Run Oz voorzien van nieuwe updates

Angry Birds Rio en Temple Run: Oz hebben updates gekregen met nieuwe uitdagingen en omgevingen. Spelen we deze games nog?

Angry Birds Rio zandkasteel nieuwe levelsTwee populaire spelletjes voor de iPhone en iPad hebben nieuwe updates gekregen om je weer even bezig te houden. In Temple Run: Oz kan je nu rennen, springen en glijden in Smaragdstad, een nieuwe omgeving die uitgever Disney ‘het hart van Oz’ noemt. Je rent daarbij door en over een stad, ontwijkt bavianen, Winkie-soldaten en vloeibaar staal. Met nieuwe teamuitdagingen en 100 nieuwe missies om te halen, kan je zo ver rennen dat je op een gegeven moment wel blauw zal zien van het vuurwerk dat de stad siert.

Angry Birds Rio zoekt liever nog eens een voor haar bekende bestemming op. Weg uit de stadsdrukte, op naar het strand. Ditmaal zijn de 15 nieuwe levels gestoken in het oranje-geel, wat betekent dat de levels zich tegen zonsondergang afspelen. Het ziet er sfeervol uit. Naast de 15 nieuwe strandlevels, kan je ook nieuwe bonuslevels ontgrendelen door gouden kersen te verzamelen. Ontwikkelaar Rovio Mobile benoemt verder trots dat je op ‘verrassende’ elementen stuit als zwevende varkensballonnen en opblaasspeelgoed. Het spel is zowel op de iPhone als iPad nog altijd gratis te downloaden.

Downloaden: Temple Run: Oz (€0,89, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Angry Birds Rio (gratis, iPhone, iOS 4.3+)
iPad-versie: Angry Birds Rio HD (gratis, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2013, 13:12
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.