IKEA Catalogus 2014 laat meubels digitaal in huis plaatsen

De IKEA Catalogus op iPad en iPhone is bijgewerkt voor de catalogus van 2014. Je kan nu ook meubels in je huis plaatsen - virtueel.

IKEA Catalogus iPad iPhone headerJe weet niet alleen wat een Billy is, je kan ook de sluiproutes door de dichtstbijzijnde IKEA dromen. Maar weet je ook hoe de nieuwe tweezitsbank eruit ziet in je huiskamer? Hoe de boekenkast staat als je van de hobbykamer een babykamer maakt? De officiële iOS-app IKEA Catalogus geeft je een augmented reality-functie om je aan het antwoord te helpen. Je bekijkt het meubel in je eigen kamer via de iPhone-camera, om alvast een goed beeld te krijgen. De applicatie is ook aangepast aan de nieuwe catalogus van 2014.

IKEA Catalogus laat je de folder van het komende jaar doorbladeren op de iPhone en iPad, en dat kan met een vernieuwde interface waarin je bovenin beeld ziet waar je in de catalogus zit. Je kan niet alle meubels uit de catalogus kiezen om in je inrichting te bekijken. IKEA maakt zelf een selectie welke meubels wel en niet aan bod komen.

De catalogus is zo’n 300 pagina’s dik en op veel pagina’s zie je een plus-knop staan. Als je het boekwerk op papier leest, kan je de iPhone-app gebruiken om de plus in te scannen en meer informatie over een product te krijgen. Lees je de catalogus in de applicatie, dan volstaat op de plus drukken voor diezelfde informatie. Behalve de augmented reality-stand, kan je ook 360 graden draaien door interieurs, video’s bekijken en het verhaal achter een product zien. Die eigenschappen zijn echter niet nieuw. Wel vernieuwd is dat sociale media als Twitter en Facebook nu beter worden ondersteund.

Downloaden: IKEA Catalogus (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2013, 15:15
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.