Angry Birds krijgt update met nieuwe vogels

Angry Birds heeft een update gekregen. Er is een nieuwe

angry birds iphoneAngry Birds was wekenlang de bestverkochte game in Nederland, België en vrijwel alle andere Europese landen. Het is een voorbeeld van zo’n spelletje waarbij je voor €0,79 erg veel lol hebt: tientallen levels, steeds weer nieuwe uitdagingen en de mogelijkheid om te cheaten als het even niet meer lukt. Er is in de App Store nu een update van Angry Birds verschenen, waarbij voor het eerst een nieuwe vogel wordt geïntroduceerd.

Ook nieuw zijn de springmatrassen, 15 nieuwe levels een een nieuw grafisch thema. Er zijn nieuwe achievements te behalen, zodat mensen die de game al hebben uitgespeeld toch opnieuw bezig kunnen gaan. In de game zijn sinds de vorige update geheime gouden eieren verborgen; wie goed zoekt zal ze gaandeweg vinden tijdens het spelen.

Bij Angry Birds moet je proberen om de groene varkens van het speelveld te verwijderen door met een katapult vogeltjes naar ze te schieten. Ze verbergen zich daarbij in constructies die uit houten, glazen en stenen objecten kunnen bestaan. Elk vogeltje heeft z’n eigen specialisatie: zo zijn er vogels glas kunnen breken of een bom kunnen laten vallen. De varkens gaan door explosies in rook op of worden geraakt door neervallend puin. Zie onze eerdere review van Angry Birds.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

angry birds

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2010, 12:17
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.