Oprah brengt eigen iPhone-applicatie uit

Oprah heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. Met deze app krijg je toegang tot video's, artikelen, Oprah radio en andere onderdelen van het Oprah-imperium.

oprah appOprah heeft mobiele applicaties voor iPhone, Blackberry, Palm en Android uitgebracht. Maar Oprah is behalve talkshow-presentatrice ook zakenvrouw: ze vraagt €1,59 voor de applicatie. Voor dat geld krijg je een applicatie die je bij het opstarten waarschuwt voor gebruik van mobiele telefoons tijdens het autorijden. Ben je het daarmee eens, dan kun je je contactinformatie achterlaten om duidelijk te maken dat je achter Oprah’s standpunt staat. De applicatie zelf bevat content die voor een groot deel ook al (gratis) op de website te vinden is.

Je krijgt toegang tot lifestyle-artikelen, gezondheidstips, artikelen over spiritualiteit en het inrichten van je huis. Als er nieuwe artikelen zijn krijg je daar op verzoek een waarschuwing van. Via de knoppen Videos en Photos krijg je toegang tot tv-fragmenten en exclusieve clips van tv-opnames die niet eerder zijn uitgezonden. De applicatie geeft ook toegang tot tips van de experts die dagelijks in Oprah’s talkshow komen opdraven. Je kunt naar Oprah’s radiostation luisteren en meedoen aan enquêtes. Items die je interessant vindt kun je delen via e-mail, Facebook en Twitter. Gek genoeg zijn Oprah’s Twitter-berichten niet via de applicatie te bekijken en toegang tot de website is er ook niet.

oprah iphone

Liever Oprah op tv bekijken? Via het menu Local Listings kun je op basis van je gps-locatie kijken wanneer de Oprah Winfrey Show op de buis is. Maar dat werkt alleen in de VS. Blackberry-gebruikers moeten trouwens $2,99 voor de applicatie betalen, maar dat komt omdat $2,99 het minimale bedrag is dat je als ontwikkelaar voor een betaalde app mag rekenen. Oprah’s imperium breidt zich steeds verder uit: na televisie, een tijdschrift, een boekenclub en een massa andere activiteiten is Oprah nu ook mobiel.

Downloaden: Oprah Mobile (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2010, 14:10
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.