Angry Birds is Apple’s gratis App van de Week

Angry Birds is verkozen tot Apple's App van de Week. Je kunt de game daarom een week lang downloaden voor iPhone, iPad en iPod touch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry BirdsApple heeft ditmaal een niet bepaald onbekend spelletje tot App van de Week uitgeroepen. Ditmaal is de eer namelijk aan Rovio’s Angry Birds. Dit betekent dat je de game een week lang gratis uit de App Store kunt plukken. De actie geldt voor zowel de iPhone- als iPad-versie van de game. Dit is de tweede keer dit jaar dat een Angry Birds App van de Week is: in januari ging de titel naar Angry Birds Rio.

Apple kiest iedere week één app, die in samenwerking met de ontwikkelaar dan een week lang gratis wordt aangeboden. In ruil daarvoor komt de app op de voorpagina van de App Store te staan met een speciale banner. Vorige week was de eer aan het Nederlandse Weathercube.

Omdat de actie een week geldt, kun je Angry Birds waarschijnlijk tot en met donderdag 14 maart gratis uit de App Store plukken. Maar wees hoe dan ook voorzichtig: kijk goed naar de prijs in de App Store voordat je daadwerkelijk op de downloadknop drukt.

Downloaden: Angry Birds (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds HD (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.