Angry Birds Go! wordt kartgame in samenwerking met Red Bull

Angry Birds Go! wordt een kartgame in samenwerking met Red Bull. Dat blijkt uit een nieuw teaserfilmpje.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

angry-birds-goRovio liet afgelopen juni weten dat ze bezig zijn met Angry Birds Go!. Het Finse bedrijf heeft nu een video uitgebracht, waarin ze meer opheldering geven. Uit de aanvankelijke teaser ‘Angry Birds, but not as you know it!’ en een afbeelding waarbij je stofwolken en wat veertjes zag, was weinig meer af te leiden dan dat het misschien een endless running-game of racegame zou worden.

Dat was nog niet eens zo ver gezocht, want Rovio heeft inderdaad een endless runner overwogen, zo blijkt uit een nieuw gepubliceerd filmpje. Daarin legt Rovio-medewerker Kalle Kaivola uit hoe ze op het idee kwamen en wat voor type game Angry Birds Go! gaat worden.

Opmerkelijk is dat Angry Birds Go! zal worden ontwikkeld in samenwerking met Red Bull, een bedrijf dat al de racegames Red Bull Kart Fighter World Tour en Red Bull Kart Fighter 3 op de iPhone uitbrengt. Uit het filmpje hierboven is af te leiden dat Angry Birds Go! eerder een kartgame wordt. “The moment the kart fell apart in front of our eyes, we just knew it felt right,” zegt Kaivola in het filmpje. Hij wekt daarmee de indruk dat je ook zelf karts kunt bouwen of aanpassen. We zien mensen die aan een zeepkistenrace meedoen, waarbij het karretje omvalt.

Een releasedate voor Angry Birds Go! is nog niet bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2013, 12:25
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.