Activity Monitor: nuttige systeemapp tijdelijk gratis

Activity Monitor is een handige systeemapp die momenteel gratis te downloaden is. Activity Monitor toont de batterijstatus, geheugenstatus en allerlei technische info over de apps.

activity monitorElke dag vind je in iCulture Deals de leukste aanbiedingen van de dag. Maar er zitten soms ook apps tussen die best apart genoemd mogen worden. Zoals Activity Monitor. Dit is een app die allerlei systeeminfo over je iPhone toont, zoals batterijstatus, hoeveelheid vrij geheugen, lopende processen en nog veel meer. Op een apart scherm krijg je allemaal interessante info over de verschillende iPhone-modellen te zien, zodat je bijvoorbeeld de batterijcapaciteit, de schermresolutie en de specificaties van de camera onderling kunt vergelijken. Activity Monitor kost normaal €0,89.

Moet je snel het MAC-adres van je iPhone achterhalen, dan levert Activity Monitor ook die informatie. Het is op zich ook via de instellingen terug te vinden, maar deze app levert de informatie op een presenteerblaadje. Je kunt bovendien zien hoeveel data je via Wi-Fi, Bluetooth en het mobiele netwerk heb verstookt. De app is universeel en dus ook te gebruiken op de iPad. Het is onbekend hoe lang de app gratis blijft, dus controleer de prijs voordat je downloadt.

Downloaden: Activity Monitor (tijdelijk gratis, normaal €0,89)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2012, 13:58
Categorie Diensten
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.